Vedonlyönti netissä vedonlyöntiyhtiöillä

Täältä löydät vedonlyöntiyhtiöt jotka sopivat suomalaisille vedonlyöjille kuin nokka naamaan. Nämä vedonlyöntiyhtiöt omaavat suomenkielisen asiakaspalvelun, sivuston ja tottakai verovapaat voitot jotta voit nauttia voitoistasi ihan itse, jakamatta yhtään siivua voitoistasi verottajalle.

Perinteisten vedonlyöntikohteiden lisäksi useat vedonlyöntiyhtiöt järjestävät vedonlyöntikampanjoita sekä kilpailuita asiakkailleen joista voit napata itsellesi mm. VIP -paikoilla varustettuja kisamatkoja tai ottelulippuja. Jaossa on usein myös tuotepalkintoja kuten uusinta elektroniikkaa, t-paitoja tai aivan mitä vain.

Nykyaikaiset ja entistä paremmiksi kehittyneet vedonlyöntiyhtiöt jotka toimivat kansainvälisesti internetissä, tarjoavat lisäksi myös Live-vedonlyöntiä. Näitä vedonlyöntipalveluita voidaan käyttää vaikkapa kotisohvalta käsin älypuhelimella tai tablet-laitteella. Kaikki nämä ovat saatavilla normaalisti netissä sekä mobiilissa. Näin ollen voit seurata itse urheilutapahtumaa samalla kun asetat vetoja kyseiseen tapahtumaan vaikkapa suoraan katsomosta.

Vedonlyönti netissä tänäpäivänä

Kannatamme sitä että valitset itsellesi mieluisan ja laadukkaan vedonlyöntiyhtiön joka tarjoaa sinulle vedonlyöntiä netissä sekä nykyaikaisesti myös mobiilissa, ja täysin suomenkielellä varustettuna ja ehdottomasti laadukkailla vedonlyöntibonuksilla. Näitä ajatuksia käyttäen saat omalle mahdolliselle rahatalletuksellesi enemmän vastinetta sekä useinmiten kilpailukykyisemmät tai jopa paremmat kertoimet kuin esimerkiksi muilla kilpailevilla vedonlyöntiyhtiöillä on tarjolla.

Tätänykyään kansainvälisten vedonlyöntiyhtiöiden palkkalistoilla ja mainoskasvoina komeilee kattava joukko myös suomalaisia huippu-urheilijoita. Löydät näiden yhtiöiden joukosta mm. Jääkiekkoilija Leo Komarovin, entisen Formulakuski Mikä Häkkisen, jalkapalloilija Sami Hyypiän jne..

Vedonlyöntimuodot

Pitkäveto
Pitkäveto eli 1X2 on suosituin ja tunnetetuin pelimuoto. Pitkävedon tarkoituksena on veikata vähintään yhden kohteen oikea pelimerkki varsinaisella peliajalla. (1=kotivoitto, X= tasapeli, 2= vierasvoitto). Yhden kohteen pitkävedosta käytetään yleensä nimitystä Single. Pitkävedon minimipanos on 1,00 euro. Maximi määrä pitkävedossa on kymmennen kohdetta. Pitkävedossa tulet huomaamaan myös joukkueiden perässä olevat merkit kuten +1, +2 jne. Nämä ovat ns. tasoituskohteita.

Tasoituskohteet: Ottelussa ManU- Liverpool (+1), vierasjoukkue Liverpoolille on annettu ennen pelinalkua yksi maali eteen. ManU:n on tehtävä ottelussa siis vähintään kaksi maalia voittaaksen kamppailun, riippuen kuinka monta maalia Liverpool pystyy tekemään tasoitusmaalin lisäksi varsinaisella peliajalla. Tasoituskohteita käyttämällä pelilapussa saat paremman lopullisen kertoimen.

Tulosveto
Tulosvedon tarkoituksena on veikata urheilutapahtuman oikea lopputulos varsinaisella peliajalla.

Esimerkki: Ottelussa ManU -Liverpool, veikkaat kohteen oikeaa lopputulosta, esim. 1-2, 2-2 tai 2-0. Minimipanos on yleensä 1,00 euro.

Moniveto
Monivedon tarkoituksena on veikata kolmen -tai supermonivedossa, jopa neljän kohteen oikeat lopputulokset varsinaisella peliajalla.

Periaate on sama kuin tulosvedossa, mutta monivedossa kohteita on vähintään kolme. Monivedon kertoimet ovat erittäin suuria ja muutaman euron panoksella pääset oikealla lapulla nauttimaan suuresta potista. Minimipanos on 0,20 senttiä.

Esimerkki: ManU- Liverpool = oikea tulos, esim. 1-1
Chelsea- Arsenal = oikea tulos, esim 2-1
Tottenham- West Ham = oikea tulos, esim. 0-2

Vakioveikkaus
Vakioveikkauksessa veikataan useiden kohteiden oikeat merkit (1X2). Kohteita on yleensä 10- 14 tapahtumaa. Vakioon kuuluvat yleensä erilaiset järjestelmälaput, kuten Harava. Haravassa voit lyödä yhteen kohteeseen useamman pelimerkin.

Vedonlyöntitermit

Ylikerroin
Ylikerroin eli kerroin, joka on normaalia suurempi pelikerroin yhdelle pelattavalle kohteelle.

Esimerkki: ManU- Liverpool 1,50- 3,00- 3,30 -kaksi viimeistä kerrointa ovat selvästi ns. ylikertoimia.

Live-vedonlyönti
Livevedon tarkoituksena on veikata urheilutapahtumaa reaaliajassa internetin välityksellä.

Esimerkki: Ottelussa ManU- Liverpool vaihtoehtoina voivat olla seuraavat; Kumpi joukkue tekee seuraavan maalin? Kuka on seuraavan maalin maalintekijä? tai Kuinka monta maalia ensimmäisellä puoliajallla syntyy? Livevedoissa on yleensä myös mahdollisuus seurata kyseistä ottelua livestreamilta